Doe Mee!

SCHIJN JE LICHTJE OP WEST 2013 wordt na groot succes in 2012 dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. We proberen kinderen en ouders uit verschillende wijken en buurten van Amsterdam West  op een creatieve wijze bij elkaar te brengen en  met elkaar te verbinden.  In 2012 deden er in totaal 2000 kinderen en ouders mee.

Hieronder de filmbeelden van de lichtjestocht door het Erasmuspark.

 

Voor kinderen en volwassenen

Wil je dit jaar ook je licht(je) laten schijnen op Amsterdam West? En samen met ons licht en hoop in de buurt brengen. We delen in elkaars gezelschap en geven onszelf en elkaar een prachtige ervaring.  Doe je mee?

Doe mee en draag je steentje bij aan dit onweerstaanbare spektakel.

Voor een kleurrijke en onuitwisbare ervaring hebben we nodig: geld, knutselmaterialen, warme chocomelk, snoep, lege blikken, vrijwilligers, lijm, kindvriendelijke verf, fruit, een fotograaf, een filmmaker, mutsen, iemand die een workshop Sint Maarten liedjes zingen voor kleintjes wil verzorgen etc.

Klik hier als je jouw lichtje op West wilt laten schijnen.

Voor bedrijven, ondernemers, zzp-ers en andere organisaties

Het bedrijf of de organisatie in de spotlights. Dit kan bij Schij je lichtje op West. Laat uw  licht schijnen op kinderen uit Amsterdam West. En breng samen met ons licht en hoop in de buurt.

Doe mee als ondernemer of zzp-er! En wordt zichtbaar voor huishoudens met kinderen uit Amsterdam West. Klik hier om een sponsorbijdrage te leveren.

Voor een kleurrijke en onuitwisbare ervaring hebben we nodig: geld, knutselmaterialen, warme chocomelk, snoep, lege blikken, vrijwilligers, lijm, kindvriendelijke verf, fruit, een fotograaf, een filmmaker, mutsen, iemand die een workshop Sint Maarten liedjes zingen voor kleintjes wil verzorgen…….

Vanaf  begin september kunt u via de crowdfunding website voorjebuurt  aangeven hoe u wilt bijdragen aan het succes van Schijn je lichtje op West 2013!

 

 

 

Category: nieuws, Uncategorized · Tags:

Leave A Comment

*